Cine suntem?

La noi găsești Reclame Mari.

Adică acele Reclame pe care oamenii le remarcă, le țin minte și care te diferențiază de competiție.

Scurt istoric

Am luat naștere în 2008. De atunci până acum am implementat sute de campanii publicitare outdoor pentru deschideri de magazine și mall-uri, am produs sute de firme și reclame luminoase, am decorat câteva mii de panouri și suporturi publicitare.

Dacă vrei să intri în culise, citește aici (link) povestea personală.

Avem utilaje pentru producția publicitară, router CNC, laser, printer, etc. Ceea ce ne diferențiază este că avem propriul atelier de confecții metalice unde realizăm toată gama de structuri metalice pentru publicitate.

Clienții noștri sunt agenții de publicitate, companii mari de retail sau companii de servicii sau comerț care au sedii în mai multe orașe din țară și din afara țării.

Experiența pe care o avem lucrând cu companiile mari, o punem la dispoziție către afacerile la început de drum, care vor să se lanseze în piață și să își creeze un nume.

Implementarea și montajele sunt unul din punctele noastre forte. Ne deplasăm cu echipele noastre în orașele din Moldova, de la Rădăuți, Suceava, până la Galați, Buzău, în București, dar și în alte localitați din țară sau din afara țării.

Misiune

Misiunea noastră este să le oferim clienților servicii și produse publicitare pentru ca aceștia să se dezvolte și să aibă o imagine în piață care să îi susțină în realizarea obiectivelor de vânzări și de notorietate a brandului.Facem echipă împreună cu clienții și le oferim toate informațiile necesare din punct de vedere design, tehnic și materiale potrivite.

Viziune

Viziunea noastră este să contribuim la un mediu de afaceri în care să îți facă plăcere să creezi business. Ne dorim să vedem cât mai multe afaceri care au identitate vizuală prin care comunică povestea  și misiunea lor în lume și asfel să comunice cât mai ușor cu clienții lor.

Valori

Congruență – te consiliem să folosești materiale care să te reprezinte și campanii care să scoată în evidență ceea ce te diferențiază de competitorii tăi. În același timp îți spunem ce gândim și ce soluții avem, astfel încât tu să iei cele mai bune decizii cu ajutorul informațiilor pe care ți le punem la dispoziție.

Aliniere – Îți spunem ce putem face și ce nu putem. Respectăm termenele de implementare și angajamentele pe care le-am convenit împreună.

Orientarea către soluții – îți înțelegem perspectiva și obiectivele și îți propunem varianta pe care o considerăm cea mai potrivită și de efect. Punem la dispoziție toată experiența noastră astfel încât tu să obții cele mai bune rezultate ca și raport între eficiență, cost și termen de implementare.

Relații pe termen lung – facem ce putem mai bine în proiectul de azi, că să derulăm cât mai multe proiecte împreună. Dacă greșim, ne asumăm și reparăm.

Misiunea noastră este să le oferim clienților servicii și produse publicitare care să îi  susțină în realizarea obiectivelor de vânzări și de notorietate ale afacerii lor. Acest proces este o colaborare de echipă și un dialog creativ.

Viziunea noastră este să contribuim la un mediu de afaceri în care să îți facă plăcere să creezi business. Ne dorim să vedem cât mai multe afaceri care comunică povestea și misiunea lor în lume cu ajutorul campaniilor și materialelor publicitare, într-un mod relevant și plăcut.

Congruență – te consiliem să folosești materiale care să te reprezinte și campanii care să scoată în evidență ceea ce te diferențiază de competitorii tăi.

Aliniere – Îți spunem ce putem face și ce nu putem. Respectăm termenele de implementare și angajamentele pe care le-am convenit împreună.

Orientarea către soluții – îți înțelegem obiectivele, îți propunem varianta pe care o considerăm cea mai potrivită, ca tu să obții cele mai bune rezultate ca și raport între eficiență, cost și termen de implementare.

Relații pe termen lung – facem ce putem mai bine în proiectul de azi, că să derulăm cât mai multe proiecte împreună. Dacă greșim, ne asumăm și reparăm.

Echipa noastră

gabi
Gabriela
____________

Trăiește ca să creeze, iar dacă nu are măcar 20 de idei într-o zi înseamnă că ceva grav s-a întamplat cu ea. Pentru Gabriela nu există probleme fără rezolvare, idei fără soluții de implementare și muncă fără măcar un pic de distracție.

Când am spus despre distracție noi vorbeam serios, mulțumim vecinilor din clădire, încă nu s-a făcut vreo reclamație cu privire la Rap-ul în franceză dat la volum maxim ce se aude din biroul de la etajul 3.

sorina
Sorina
____________

Dacă s-ar da un premiu pentru cea mai energică și vorbăreață persoană din lume, Sorina l-ar primi fără niciun dubiu. Face o mulțime de lucruri pe zi pentru clienții noștri, iar pe lângă asta, îi rămâne energie ca să ne facă să râdem de fiecare data când stăm de vorbă.