Ce este designul grafic?

     Pe scurt, designul grafic este arta sau abilitatea de a combina ideile și obiectivele tale, cu soluțiile și opțiunile existente în publicitate. Practic îți exprimi viziunea și misiunea business-ului prin culori și imagini puse pe fațada spațiului tău.

     Ce trebuie tu să faci în procesul pentru realizarea design-ului?

     Ne trimiti sau arăti imaginile, culorile sau locurile care te-au inspirat pentru a realiza design-ul materialelor publicitare.

     Ne trimiți exemple de materiale și firme pe care le-ai văzut pe net sau în altă parte.

     Ca sa vezi cat mai bine rezultatul si sa poti face modificari realizam simulari 2D sau 3D ale materialelor montate pe fatada sau in interior.

Pe baza simularilor tu ne dai BUN de TIPAR si noi dam in productie.
Cere Informatii
Tăiere CNC și laser

     Dacă știi cum arată proiectul tău, știi exact ce ai de făcut și ai o echipă de implementare, vii la noi cu schițele, iar noi tăiem și gravăm tot ce ai nevoie.
     De exemplu, dacă ești designer de interior sau arhitect, sau ești o firmă de amenajări interioare care are echipă de montaj, ne furnizezi fișierele, iar noi realizăm pentru tine tot felul de proiecte pe care l-ai gândit.

Iată câteva exemple: decorațiuni, panouri separatoare, scrisuri volumetrice sau lucioase făcute din cele mai diverse materiale – plexic, forex, lemn, alucobond, etc.

Cere Informatii