Materiale publicitare pentru domeniul HORECA

Conform statisticilor de pe piaţa din România, segmentul HORECA se află încă în perioada de ascensiune.

Fapt ce transformă procesul de diferențiere într-unul provocator, mai ales dacă te afli la început de drum în domeniul business.

Suntem convinși că îți cunoști foarte bine clienții și nevoile acestora, fiind pregătit să le oferi experiența pe care aceștia și-o doresc în cadrul restaurantului sau hotelului tău, dar încă nu ai dobândit skill-urile de promovare care te-ar putea ajuta să-ți transmiți misiunea și viziunea ta în piață.

Poți apela la o agenție de publicitate care îți va oferi soluțiile de care ai nevoie în acest sens.

Sfatul pe care ți-l putem da încă de la început, este să alegi un stil ce reprezintă în totalitate misiunea și viziunea ta, dar mai ales segmentul de piață pe care îl urmărești.

Dacă localul tău este destinat persoanelor tinere, alege ceva diferit care șochează și stârnește interesul.

Documentează-te și apelează la un design pe placul segmentului tău de piață.

Dacă te adresezi persoanelor 40+ poți alege eleganța, stilul minimalist cu tendințe vintage.

Cum facem asta? Cu ajutorul celor 4 pași pe care îi urmăm în toate colaborările noastre cu clienții.

HOTELUL TRANSYLVANIAN INN

Obiectivul Laurei a fost să-și modifice fațada spațiului (HOTELUL TRANSYLVANIAN INN) cu ajutorul unui material publicitar care să fie în perfectă armonie cu aspectul spațiului.

Dacă vrei să mergi cu prietenii într-o escapadă departe de oraș, Transylvanian Inn este locul în care trebuie să ajungi.

Împreuna cu Laura, creatoarea acestui hotel de vis, am găsit o soluție care să pună în evidență spațiul chiar și pe timp de noapte, tinând cont de pasiunea ei pentru stilul minimalist și elegant.

Caseta luminoasă din structură de aluminiu vopsit cu față de plexic colantat, iluminată cu leduri în interior și aplicată pe fațada pensiunii, se îmbină perfect cu aerul rustic de munte.

CRĂIȚA MERELOR “THE PLACE” BY CORINA OPREA

Corina Oprea este o adevărată crăiță a merelor, dar și a bunului gust, iar obiectul acesteia a fost să completeze atmosfera cu elemente de decorative cu tendințe rustice.

Pe lângă livada plină cu fructe proaspete, aceasta a deschis și o pensiune, CRĂIȚA MERELOR “THE PLACE” BY CORINA OPREA,  unde clienții se pot bucura de aerul curat de la țară.

Bineînțeles că nu puteau lipsi elementele care să fie în perfectă aliniere cu atmosfera creată de pensiune, plăci din lemn taiate la CNC în formă de arbore cosmic.

Iar pentru că participă deseori la evenimente și emisiuni, ne-am gândit și la un roll-up care să-i facă brand-ul cunoscut cu fiecare ocazie.

RESTAURANTUL “EL REFUGIO”

El Refugio este un restaurant abia deschis în Bacău, dar cu toate acestea, elementele de signalistică de pe fațadă nu lipsesc.

Literele volumetrice iluminate, aplicate pe cadru, au fost realizate dintr-un material special denumit Day and Night pentru a-și putea schimba culoarea. Pe timpul nopții acestea sunt albe și luminate din interior, iar pe timpul zilei sunt negre fără iluminare.

 

 

 

COMPLEXUL ARCA

ARCA a creat un resort de vis înconjurat de frumusețea naturii, dar și de o mulțime de activități în aer liber.

Obiectivul principal a fost semnalizarea traseului către resort, dar și crearea unui ambient care să exprime eleganță și profesionalism.

Pentru a semnaliza întreg domeniul, am gasit împreună cu echipa ARCA, soluții moderne și durabile: litere volumetrice din PVC vopsit pentru totemul care semnalizează intrarea în resort, totem realizat din tablă corten și panouri direcționale aplicate pe stâlpii de iluminat din apropierea locatiei.

Cererea ta a fost înregistrată cu succes.

Un email de confirmare va fi trimis la adresa din formular. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contactează-ne