Materiale publicitare pentru medici stomatologi și clinici stomatologice.

Conform datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică, privind asigurarea populaţiei cu personal medical, numărul medicilor dentişti a fost de 16457 persoane (cu 5,1% mai mulți faţă de anul precedent). Dintre aceștia, 1619 lucrau în sectorul public și 14034 în sectorul privat.

Tu cunoști foarte bine nevoile pacienților, ești pregătit să le rezolvi problemele și să le oferi consultanță, dar mai ales să îi educi cu privire la sănătatea lor, dar nu știi neapărat cum să te faci cunoscut. (și chiar nu e treaba ta)

Poți apela la o agenție de publicitate care îți va oferi soluțiile de care ai nevoie în acest sens.

Cum facem asta? Cu ajutorul celor 4 pași pe care îi urmăm în toate colaborările noastre cu clienții.

Dr. Dărăban

Domnul doctor Dărăban este unul dintre medicii ce preferă materiale publicitare discrete, premium, care să ofere informația cea mai relevantă și esențială pentru potențialii sau actualii pacienți.

Tocmai din acest motiv, am stabilit împreună care ar fi cea mai bună soluție prin care să exprime identitatea brand-ului său.

O casetă subtire din materiale premium: alucobond gri antracit asortată cu tâmplăria de aluminiu, plexic alb lăptos, led-uri de mare putere, design minimalist, un font serios, chiar un pic auster, a fost soluția potrivită pentru a transmite atât profesionalism, cât și un mesajul esențial pentru orice pacient ce alege să calce pragul clinicii.

DRIANNY DENT

Obiectivul pe care l-a avut familia DRIANNY DENT a fost să-și semnalizeze noul spațiu.
DRIANNY DENT este o clinică de familie care se adresează familiilor.
În acest scop am găsit împreună niște soluții publicitare care să exprime acest lucru: un logo relevant, culori vii, dar serioase, design minimalist.
Ca atmosfera să fie plăcută, iar recunoștința acestora față de pacienți să fie scoasă în evidență, am montat pe peretele interior o placă din plexic cu distanțiere, o placă elegantă cu un mesaj de apreciere.
Pe geamurile de la intrarea în clinică am montat autocolante cu informații de care au nevoie pacienții.

ICODENT

Obiectivul pe care l-a avut clinica ICODENT a fost să-și semnalizeze spațiul abia deschis.
ICODENT este o clinică nouă care se adresează tuturor categoriilor de vârstă.
Astfel, am căutat niște soluții publicitare care să ofere în același timp informații, dar și un aer de profesionalism: logo reprezentativ, culori care se regăsesc adesea în domeniul sănătății și un design minimalist.
O casetă luminoasă din materiale premium: structură metalică îmbrăcată cu alucobond pe care s-au aplicat literele volumetrice din plexic iluminate din interior.
Tot în exterior a fost aplicat și autocolant pentru sablare pe una dintre ferestrele clinicii, acesta nu permite pătrunderea luminii în interior, iar în exterior se pot regăsi informații cu privire la programul de lucru și date de contact.

FILLER DENT

Obiectivul pe care l-a avut clinica FILLER DENT a fost să-și semnalizeze spațiul abia deschis.
Filler Dent este o clinică care se adresează în special doamnelor care sunt interesate de estetica facială, dar și cea dentară.
Tocmai de aceea am găsit o modalitate prin care să exprimăm feminitate, delicatețe și profesionalism cu ajutorul materialelor publicitare.
Literele volumetrice iluminate din interior, împreună cu un logo-ul reprezentativ brand-ului contribuie la crearea unei atmosfere primitoare.

Cererea ta a fost înregistrată cu succes.

Un email de confirmare va fi trimis la adresa din formular. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contactează-ne