Materiale publicitare pentru saloanele de înfrumusețare.

Conform statisticilor pe piaţa din România sunt deschise şi active circa 7.000 de saloane de coafură şi înfrumuseţare, numărul fiind relativ constant în ultimii ani, spun jucătorii din domeniu.

Ești foarte bine informat cu privire la nevoile clienților tăi și în același timp ești pregătit pentru a le oferi cele mai bune servicii, dar poate că nu știi încă cum să te faci cunoscut.

Sfatul pe care ți-l putem da încă de la prima întâlnire este – alegerea unui stil modern și elegant care să exprime profesionalism și atenție față de clienții ce calcă pragul salonului.

Valorile tale trebuie să fie exprimate până și prin cele mai mici detalii pentru că este foarte important ca oamenii să-ți simtă viziunea atunci când iau contact cu spațiul tău.

Cum te putem ajuta noi să faci asta? Cu ajutorul celor 4 pași pe care îi urmăm în toate colaborările noastre cu clienții.

Diana Avram – Salon “Laboratorul de culoarea”

Diana Avram – Salon “Laboratorul de culoarea” este adepta stilului modern, elengant și premium. Și-a dorit să ofere informații relevante încă de la intrare, dar în același timp, să creeze o experiență și atmosferă specială pentru persoanele ce apelează la serviciile salonului.

Am găsit împreună niște soluții atât pentru interior, cât și pentru exterior: la intrarea in salon a fost aplicat un banner pe cadru metalic, autocolant windowgraph aplicat pe geamuri (permite patrunderea luminii in interior), placa colantata din plexic negru lucios, litere volumetrice din PVC pe fata lor fiind aplicate plexic auriu cu efect de oglinda, autocolant pentru perete.

Larisa Sârbu – Salon “Make-up & PhiStudio by Larisa Sârbu”

Frumusețea este o stare de spirit și schimbările din exterior influențează cum te simți în interior.

Cu această premisă a pornit și Larisa Sârbu la deschiderea salonului Make-up & PhiStudio by Larisa Sârbu, aceasta si-a dorit să creeze spațiul care să le facă pe femei sa se simtă frumoase, iar cadrul să fie unul care să exprime grija și atenția la detalii.

Pentru a transmite misiunea si viziunea brand-ului catre toate clientele care apeleaza la serviciile Larisei am ales impreuna materiale publicitare relevante pentru interiorul si exteriorul spatiului: caseta din alucobond negru cu litere din plexic in relief colantate, plăci din PVC directionale colantate pentru semnalizarea interioară si exterioara, litere in relief din plexic aplicate pe perete si insigne din plexic.

Claudia Velescu – Salon “PhiBrows”

Am decis impreuna cu Claudia să semnalizam fiecare zonă a spațiului pentru a oferi informații clare asupra serviciilor pe care le pune la dispoziția clienților.

Non-culorile predomină, iar alb și negru emană eleganță, completându-se perfect cu elementele decorative și bineînțeles, cu serviciile care sunt destinate atât doamnelor, cât și domnilor.

Pentru evidențierea salonului s-au utilizat materiale publicitare precum: literele volumetrice din plexic in relief cu efect de oglinda si un roll-up care poate fi folosit la orice eveniment sau curs.

Salonul “Lady Nails”

Salonul Lady Nails este spațiul perfect pentru momente de răsfăț dedicate femeilor, de aceea au ales și culori reprezentative care să se îmbine perfect cu viziunea lor asupra feminității.

Pentru ca materialele publicitare sa fie in perfecta armonie cu misiunea si viziunea salonului, am gasit solutii ce au constat in aplicarea unei placi pentru exterior din alucobond alb lucios cu litere volumetrice din polistiren extrudat vopsite, iar pentru interior am ales o placa colantata din plexic lucios.

Cererea ta a fost înregistrată cu succes.

Un email de confirmare va fi trimis la adresa din formular. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contactează-ne